Medarbejdere
Alle medarbejdere i SOS-Familieteam og i Botilbuddet Gaudio er uddannet i den løsningsfokuseret metode (LØFT og SOS) og deltager løbende i metodesupervision.
SOS Familieteam ledes og ejes af 3 ildsjæle med mere end 20 års erfaring i felten. SOS Familieteam startede tilbage i 2015, da vi så et behov for en kvalificeret og effektiv pædagogisk indsats hos sårbare familier.
Alle medarbejdere i SOS Familieteam er uddannet i den løsningsfokuseret metode og deltager løbende i metodesupervision.
Medejer. Socialformidler og diplom i ledelse
Medejer. Socialpædagog
Medejer og Familiebehandler
Faglig Koordinator
Pædagogisk Koordinator
Pædagogisk Koordinator
Pædagog
Bachelor i Psykologi
Socialpædagog
Pædagog
Støttepædagog
Pædagog
Misbrugskonsulent
Pædagog
Støttekontaktperson
Pædagog
Pædagog
Støttekontaktperson
Socialrådgiver
Socialrådgiver Studerende
Psykoterapeut
Støttekontaktperson
Gymnasielærer
Pædagog
Støttekontaktperson
Pædagog
Pædagogisk konsulent
Støttekontaktperson
Socialrådgiver
Pædagogisk konsulent
Støttekontaktperson
Støttekontaktperson
Pædagog
Støttekontaktperson
Mentor
SOS-Familieteams professionelle team af kontaktpersoner, familiebehandlere, og misbrugskonsulenter varetager arbejdet omkring vores kerneydelse; den helhedsorienterede indsats. Den helhedsorienterede indsats er en sammensat foranstaltning bestående af en støttekontaktperson og en familiebehandler.
Vi udfører denne indsats døgnet rundt, 365 dage om året, og derfor er vi et effektivt og billigt alternativ til anbringelse. Vores fleksibilitet gør, at vi kan yde støtte, når problemerne opstår og derved være med til at sikre, at en given situation ikke løber løbsk.
Vores personale arbejder desuden målrettet på at facilitere et tværfagligt samarbejde mellem socialrådgivere, lærere, pædagoger, psykiatrien og alle andre relevante aktører omkring den indskrevne.
SOS-Familieteam ApS
Mørdrupvej 107A
3060 Espergærde
sos@sos-familieteam.dk
Sofia
+45 20 84 25 80
sofia@sos-familieteam.dk
Christina
+45 42 52 00 99
christina@sos-familieteam.dk
Målgruppen er unge mennesker i aldersgruppen 18 – 30 der er psykisk sårbare og/eller har sociale udfordringer. Målgruppen omfatter ikke unge og voksne med misbrug, kriminel- og/eller udadreagerende adfærd.
Vi anvender den løsningsfokuserede metode (LØFT), som et grundlæggende fundament for vores pædagogiske arbejde.
Alle borgere og evt. netværk deltager hver 14. dag i løsningsfokuserede samtaler. Under samtalen anvendes en struktureret, søjlebaseret samtaleteknik samt en skala fra 1-10 til løbende effektmåling af borgerens udvikling og vores indsats.
Vi udarbejder statusrapporter minimum 2 gange om året i et tæt samarbejde med den eller dem det vedrører, hvor udgangspunktet også er LØFT.
Hvert mål fra handleplanen tydeliggøres i statusrapporten, hvorefter den pædagogiske indsats beskrives med udgangspunkt i det, der fungerer og hvad vi skal se mere af. Hvert mål bliver skaleret fra 1-10 for henholdsvis den unge og LØFT.