fbpx

Misbrugssamtaler

Misbrugssamtaler med fokus på løsninger og muligheder

Som en del af SOS-Familieteams støttekontaktforanstaltning tilbyder vi misbrugssamtaler som et vigtigt element i vores helhedsorienterede indsats. Misbrugskonsulenterne arbejder i tæt dialog med den unge med henblik på at facilitere alternative praksisser i den unges liv og derved erstatte misbruget med andre positive og hensigtsmæssige praksisser.

SOS-Familieteams professionelle team af kontaktpersoner, familiebehandlere, og misbrugskonsulenter varetager arbejdet omkring vores kerneydelse; den helhedsorienterede indsats. Den helhedsorienterede indsats er en sammensat foranstaltning bestående af en støttekontaktperson og en familiebehandler. Vi udfører denne indsats døgnet rundt, 365 dage om året, og derfor er vi et effektivt og billigt alternativ til anbringelse. Vores fleksibilitet gør, at vi kan yde støtte, når problemerne opstår og derved være med til at sikre, at en given situation ikke løber løbsk. Vores personale arbejder desuden målrettet på at facilitere et tværfagligt samarbejde mellem socialrådgivere, lærere, pædagoger, psykiatrien og alle andre relevante aktører omkring den indskrevne.

Kontakt SOS-Familieteam for mere information om misbrugssamtaler. Vi har også ydelser på bagrund af individuelle tilbud paragraf 85.

Nyttige links

SOS FamilieTeam ApS | CVR: 40491945  © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
Hjemmeside af AWORK Webbureau