fbpx

Misbrugssamtaler – § 11

Misbrugssamtaler med fokus på løsninger og muligheder.

Som en del af SOS Familieteams ydelser, tilbyder vi misbrugssamtaler som et vigtigt element i vores helhedsorienterede indsats. Misbrugskonsulenterne arbejder i tæt dialog med den unge med henblik på at facilitere alternative muligheder i den unges liv og derved erstatte misbruget med andre positive og hensigtsmæssige løsninger.

SOS Familieteams professionelle team af kontaktpersoner, familiebehandlere og misbrugskonsulenter vil i et tæt samarbejde afdække motivationen for forandring inden opstart af misbrugsbehandling.

Hos SOS Familieteam er vi kendt for vores løsningsfokuserede tilgang. Vi anvender LØFT-metoden, som et grundlæggende fundament for vores pædagogiske arbejde, hvilket i praksis indebærer løsningsfokuserede samtaler hver 14. dag, samt løbende effektmåling af borgerens udvikling samt vores indsats.

Vores tilgang til det socialpædagogiske arbejde, er baseret på et værdigrundlag med fokus på medansvar, respekt, ligeværdighed, troværdighed og nærvær, hvor vi gør det, vi siger og siger, det vi gør.

Vi tilbyder fleksibel støtte i både dag- og aftentimerne samt weekender.

Har du spørgsmål til vores indsats er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om netop jeres muligheder hos SOS Familieteam.

SOS familieteam logo

Nyttige links

SOS FamilieTeam ApS | CVR: 40491945  © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
Hjemmeside af AWORK Webbureau