fbpx

Støttet samvær – § 71

SOS Familieteam tilbyder en støttende funktion i samværet mellem barnet og forældrene, så der opnås størst mulig tryghed for barnet og optimale betingelser for udvikling af relationen mellem barnet og forældrene.

Det gode samvær stiller store krav til planlægning og udførelse af samværet. Vi tilbyder at tilrettelægge og koordinere samværet i samarbejde med kommunen og den enkelte socialrådgiver. Samværet kan foregå i hjemmet, ved plejefamilien, på institution eller i et af kommunens lokaler. Tidspunktet tilpasses den enkelte familie og kan også tilrettelægges i weekender og på helligdage.

Med udgangspunkt i barnets behov og forældrenes kompetencer og ressourcer, skaber vi en ramme, der er acceptabel for alle. Vi fokuserer på løsninger ved at tydeliggøre den enkelte deltagers opgaver og medvirken, så alle kan se sig selv som aktive deltagere i det gode samvær for barnet.

Vi kan ligeledes repræsentere kommunen ved overvåget samvær.

Har du spørgsmål til vores arbejde med Samværsopgaver er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om netop jeres muligheder hos SOS Familieteam.

SOS familieteam logo

Nyttige links

SOS FamilieTeam ApS | CVR: 40491945  © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
Hjemmeside af AWORK Webbureau