fbpx

Kontaktperson – § 52 stk. 3 nr. 6

SOS Familieteam tilbyder kontaktperson børn, unge og udsatte familier. Et kontaktpersonsforløb er målrettet familier, hvor der er bekymring for et barns eller flere børns trivsel og udvikling og kan anvendes individuelt til barnet / den unge eller til hele familien. 

Målgruppen er børn og unge samt familier, hvor der i familien er sindslidelse, udviklings- og/eller adfærdsforstyrrelser. 

Der kan være udfordringer i hjemmet med misbrug, sindslidelse, kriminalitet, ledighed eller konflikter. Vi tilbyder støtte i hjemmet, hvor børn- og unges udvikling og trivsel anses som truet.

En kontaktperson fra SOS Familieteam er en troværdig og tydelig rollemodel. Forløbet skræddersyes i forhold til den enkeltes behov. Vi medvirker til at skabe struktur og målrettethed i forhold til ønsker og håb for fremtiden.

Hos SOS Familieteam er vi kendt for vores løsningsfokuserede tilgang. Vi anvender LØFT-metoden, som et grundlæggende fundament for vores pædagogiske arbejde, hvilket i praksis indebærer løsningsfokuserede samtaler hver 14. dag, samt løbende effektmåling af familiens udvikling samt vores indsats. 

Vores tilgang til det socialpædagogiske arbejde, er baseret på et værdigrundlag med fokus på medansvar, respekt, ligeværdighed, troværdighed og nærvær, hvor vi gør det, vi siger og siger, det vi gør.

Vi tilbyder fleksibel støtte i både dag- og aftentimerne samt weekender.

Har du spørgsmål til vores indsats er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om netop jeres muligheder hos SOS Familieteam. 

SOS familieteam logo

Nyttige links

SOS FamilieTeam ApS | CVR: 40491945  © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
Hjemmeside af AWORK Webbureau