fbpx

Botilbuddet LØFT – paragraf 107 botilbud

LØFT er et botilbud under paragraf 107 for psykisk sårbare unge og voksne 

LØFT er et nyoprettet botilbud med plads til 6 unge og voksne mellem 18 – 30 år med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. LØFT holder til i Humlebæk i Nordsjælland, men vores botilbud tager imod unge fra hele landet.

Et ophold i LØFT vil altid være individuelt, men overordnet set er formålet:

  • At afklare den unges fremadrettede støttebehov.
  • At udvikle den unges kompetencer med henblik på at flytte i egen bolig – med eller uden støtte.

Hvad kan LØFT tilbyde?

LØFT tilbyder et omfattende socialpædagogisk behandlingsforløb i døgnregi, hvor formålet er at stabilisere og selvstændiggøre de unge i forhold til eget liv og fremtiden med fokus på:

  • Botræning – at blive etableret i egen bolig.
  • Netværk – at fastholde og/eller etablere gode og stabile relationer.
  • Job og uddannelse – opstart af, eller fastholde en uddannelsesplan/job.

Vi tilrettelægger et helstøbt socialpædagogisk behandlingsforløb i samarbejde med den unge og holder fokus på de indsatsmål, der fremgår af handleplanen fra kommunen.

Hvem kan LØFT hjælpe?

Målgruppen er unge mennesker i aldersgruppen 18 – 30, der er psykisk sårbare og/eller har sociale udfordringer. Målgruppen omfatter ikke unge og voksne med misbrug, kriminel- og/eller udadreagerende adfærd.

Vi anvender den løsningsfokuserede metode (LØFT) som et grundlæggende fundament for vores pædagogiske arbejde.

Alle borgere og evt. netværk deltager hver 14. dag i løsningsfokuserede samtaler. Under samtalen anvendes en struktureret, søjlebaseret samtaleteknik samt en skala fra 1-10 til løbende effektmåling af borgerens udvikling og vores indsats.

Vi udarbejder statusrapporter minimum 2 gange om året i et tæt samarbejde med den eller dem det vedrører, hvor udgangspunktet også er LØFT. Hvert mål fra handleplanen tydeliggøres i statusrapporten, hvorefter den pædagogiske indsats beskrives med udgangspunkt i det, der fungerer og hvad vi skal se mere af. Hvert mål bliver skaleret fra 1-10 for henholdsvis den unge og LØFT.

Kontakt LØFT

Har du yderligere spørgsmål til vores botilbud, er du meget velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe til institutionsleder Christina Conradsen på telefon 42 52 00 99 til en uforpligtende snak om muligheder, pædagogik, værdigrundlag, eller andre praktiske forhold.

SOS familieteam logo

Nyttige links

SOS FamilieTeam ApS | CVR: 40491945  © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
Hjemmeside af AWORK Webbureau