fbpx

Botilbuddet LØFT – paragraf 107

 Botilbud under paragraf 107 for psykisk sårbare unge og voksne 

LØFT er et nyoprettet botilbud under paragraf 107 med plads til 6 unge og voksne mellem 18 – 30 år med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. LØFT holder til i Humlebæk i Nordsjælland. Vores botilbud tager imod unge fra hele landet.

Et ophold i vores Botilbud vil altid være individuelt, men overordnet set er formålet:

  • At afklare den unges fremadrettede støttebehov.
  • At udvikle den unges kompetencer med henblik på at flytte i egen bolig – med eller uden støtte.

LØFT tilbyder et omfattende socialpædagogisk behandlingsforløb i døgnregi, hvor formålet er at stabilisere og selvstændiggøre de unge i forhold til eget liv og fremtiden med fokus på:

  • Botræning – at blive etableret i egen bolig.
  • Netværk – at fastholde og/eller etablere gode og stabile relationer.
  • Job og uddannelse – opstart af, eller fastholde en uddannelsesplan/job.

Vi tilrettelægger et helstøbt socialpædagogisk behandlingsforløb i samarbejde med den unge og holder fokus på de indsatsmål, der fremgår af handleplanen fra kommunen.

Målgruppen er unge mennesker i aldersgruppen 18 – 30 der er psykisk sårbare og/eller har sociale udfordringer. Målgruppen omfatter ikke unge og voksne med misbrug, kriminel- og/eller udadreagerende adfærd.

Vi anvender den løsningsfokuserede metode (LØFT), som et grundlæggende fundament for vores pædagogiske arbejde.

Alle borgere og evt. netværk deltager hver 14. dag i løsningsfokuserede samtaler. Under samtalen anvendes en struktureret, søjlebaseret samtaleteknik samt en skala fra 1-10 til løbende effektmåling af borgerens udvikling og vores indsats.

Vi udarbejder statusrapporter minimum 2 gange om året i et tæt samarbejde med den eller dem det vedrører, hvor udgangspunktet også er LØFT. Hvert mål fra handleplanen tydeliggøres i statusrapporten, hvorefter den pædagogiske indsats beskrives med udgangspunkt i det, der fungerer og hvad vi skal se mere af. Hvert mål bliver skaleret fra 1-10 for henholdsvis den unge og LØFT.

Har du yderligere spørgsmål til vores botilbud, er du meget velkommen til at skrive til os på [email protected], eller ringe til institutionsleder Christina Conradsen på telefon 42 52 00 99, til en uforpligtende snak om muligheder, pædagogik, værdigrundlag, eller andre praktiske forhold.

Nyttige links

SOS FamilieTeam ApS | CVR: 40491945  © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
Hjemmeside af AWORK Webbureau